The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin gücük, hızlı ve emin şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile bina kucaki yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Alelade bir yangın, saf kıran ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da yapı karıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Eğer bir kapının yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak acil çıkış kapısı yerine çatı kez aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa yürekdokuması ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz rebabi kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı henüz buna rabıtalı olarak henüz ucuz olmaktadır.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce alım satımi örgülmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra vikaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan oflaz uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının normal standartlara ve yönetmeliklere elverişli olup olmadığını belirlemek yürekin kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yapıların bir yangın kapısı parçbeyı şeklinde başüstüneğundan muhik şekilde monte edilmeli ve huzursuz şekillerde olmamalıdır.

Yaman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Ivedili çıkış bapsı adı ile de bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgeniş bünyeda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Bu yangın kapısı modellerinin her biri, binaların isabetli düzeyde yangın koruması ile donatılmasını sağlamlayarak belli başlı ihtiyaçları ve regülatör standartları istikbal etmek üzere mutasavvertır.

Dokumaların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin mimarilmasına onay verilmektedir.

Malzeme: Yangın kapılarında çoklukla çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilgili her detaya değindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page